Черв’ячки чудові, різнокольорові

Анджеліна Джолі підсіла на жучків та павучків. Під час перебування на батьківщині свого прийомного сина, Анджеліна захопилася місцевою камбоджійською кухнею.

Сталося це через те, що вона дуже багато часу проводить зараз у Камбоджі. І саме тут зірка підсіла на місцеву кухню, яка переважно складається із смажених жуків, цвіркунів та інших комах. Актриса вважає камбоджійські комашині страви смачними і корисними, адже в них багато протеїну. Особливо подобається Джолі місцевий суп із павуків. Актриса збирається брати уроки у місцевих кулінарів, щоб самій готувати комах по-камбоджійськи в домашніх умовах.

© Неофициальный сайт ЛНМА им. Лысенко
email администратора сайта andsale@hotmail.com